Pentru cea de-a patra ediţie a HipTrip Travel Film Festival continuăm parteneriatul cu Eventbook.ro pentru a-ţi facilita accesul mai uşor la biletele de cinema.

Tarifele biletelor pentru HipTrip Travel Film Festival 2017 sunt:

Anul acesta puteţi opta şi pentru două tipuri de abonamente:

Biletele pentru HipTrip Travel Film Festival sunt disponibile în avans şi pe toată durata festivalului pe Eventbook.ro și la punctele partenere Eventbook.ro (Librăria Engleză Anthony Frost, Librăriile Humanitas Cişmigiu/Kretzulescu/Auchan Titan şi altele – vezi aici lista completă a partenerilor). sau la Cinema Eforie şi Union (numai în timpul festivalului, 23-26 noimebrie 2017).

Biletele se vor putea achiziţiona şi din cinematografele Eforie şi Union şi în timpul festivalului, 23-26 noimebrie 2017, în limita locurilor rămase disponibile.

Carnetul de 5 bilete îţi oferă ţie şi prietenilor tăi accesul la o singură proiecţie sau la mai multe proiecţii din cadrul festivalului, inclusiv la gala de deschidere. Ulterior achiziţiei carnetului de 5 bilete îţi poți rezerva locul la proiecțiile la care doreşti să participi bifând opțiunea “Am carnet de 5 bilete” din dreptul oricărei difuzări din cadrul HipTrip Travel Film Festival 2017. Rezervarea locului la proiecţii este obligatorie.

Abonamentul full pass îţi oferă acces la toate proiecţiile din cadrul festivalului desfăşurate la Cinema Eforie şi Union. Rezervarea locului la proiecţii este obligatorie.