Ia-ţi viza de cinefil de la singurul festival de film de călătorie din România, HipTrip Travel Film Festival, care va avea loc anul acesta în perioada 23-26 noiembrie 2017 la Cinema Union și Cinemateca Eforie din București.

Peste 15 de filme din toate colțurile lumii, majoritatea în premieră în România, vor fi prezentate publicului iubitor de călătorii și cinema.

HipTrip Travel Film Festival îl are ca selecționer încă de la ediția a treia (2016) pe Cătălin Olaru, primul câștigător al bursei Alex Leo Şerban pentru critică de film în 2012 și câștigător al concursului „Fii critic la Cannes!” în 2015, a ales pentru publicul HipTrip filme care ilustrează tema festivalului și cinemaul actual deopotriv.

HipTrip Travel Film Festival este dedicat tuturor celor care vor să evadeze din cotidian, pasionaţilor de aventură care au simţit bucuria descoperirii a noi locuri şi culturi şi sunt în căutare de cărări de bătut, fie ele convenţionale sau nu. Ne dorim ca prin acest festival să te motivăm să îţi faci bagajul, să aduni hărţi şi să pregăteşti planul de plecare. De aceea, îţi vom aduce aproape oameni care să îţi povestească despre sentimentul de libertate pe care ţi-l dă fiecare călătorie, exploratori şi specialişti nu doar din România, ci şi din afara ei. În plus, îţi propunem o selecţie variată de filme, care să răspundă curiozităţii atât pasionaţilor de city break-uri, cât şi abililor exploratori.

Pentru update-uri şi informaţii proaspete, urmăreşte pagina de Facebook HipTrip Travel Film Festival.

HipTrip Travel Film Festival este un proiect al Fundaţiei OVI.

HipTrip Travel Film Festival este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Organizator: Fundația Ovi
Ovidiu Ioan Dumitru – Președinte

Cristian Curus – Director festival
Cătălin Olaru – Selecționer
Mădălina Matei – Coordonator festival
Monica Felea – Coordonator comunicare
Roxana Bursuc – Responsabil online & social media
Mihaela Danga – Coordonator subtitrări
Larisa Baltă – Coordonator foto
Iustin Șurpănelu – Video / Coordonator Making Of
Emil Luca – Grafică
Mara Socianu – Manager de locație Cinemateca Union
Roxana Marin – Manager de locație Cinemateca Eforie
Andrei Jakab – Coordonator tehnic Cinemateca Eforie
Alexandru Burlac – Coordonator tehnic Cinemateca Union

Călătoriile au devenit un stil de viaţă pentru tine? Atunci HipTrip Travel Film Festival este evenimentul perfect unde putem discuta despre destinaţii, itinerarii şi experienţe. Fie că eşti blogger, fotograf, regizor amator sau pur şi simplu pasionat de călătorii, HipTrip oferă locul în care te vei simţi întotdeauna binevenit.

Te interesează să spui poveşti alături de noi şi ai noştri invitaţi? Te rugăm să ne scrii la festival@hiptrip.ro.