sponsor3-dcs

dcs plus este unul dintre principalii jucatori la nivel global de pe piata de tehnologie dedicata industriei de turism. Infiintata in anul 2002, compania dezvolta si implementeaza solutii software de ultima generatie pentru profesionistii din aceasta industrie.

In prezent, dcs plus opereaza prin solutiile sale la nivel global in peste 45 de tari si are parteneri in intreaga lume precum Amadeus IT Group, Travelport si Lufthansa City Center.

Compania dcs plus detine un portofoliu complet de solutii tehnologice ce raspunde nevoilor din industrie indiferent de modelul de business sau dimensiunea jucatorilor carora se adreseaza:

TINATravel IntraNet Application este solutia de Mid-Back Office special conceputa pentru a gestiona activitate si procesele ce se deruleaza in cadrul unei agentii de turism.

AIDAAdvanced Inventory and Distribution Application este o solutie tehnologica special creata pentru Tour – Operatori in vederea managementului inventarului propriu de servicii turistice.

TBSTravel Booking System reprezinta un Internet Booking Engine ce integreaza terti parteneri de servicii turistice in vederea vanzarii acestora prin diverse canale de distributie.

TRIPTRavel Internet Presentation este solutia ce vine in intampinarea agentiilor de turism ce doresc sa isi vanda online serviciile turistice catre consumatorii finali.

travlist by dcs plus

TravList este o aplicatie de mobil de tip Travel Assistant si este destinata atat calatorilor, cat si agentiilor de turism.

Aplicatia ofera utilizatorului final acces la informatii despre detaliile calatoriei, informatii despre zbor, schimbari in timp-real legate de zbor, detalii despre hotel, informatii legate de check-in si check-out, dar si detalii despre destinatia calatoriei: ora locala, starea vremii, harti si alte tool-uri de care se va bucura pe perioada calatoriei.

Agentiile de turism pot folosi TravList pentru a oferi asistenta turistica pe tot parcursul calatoriei clientilor, dar si ca instrument de marketing pentru campanii targetate de cross-selling si upselling, prin trimiterea de oferte special concepute utilizatorilor aplicatiei.

http://www.dcsplus.net/
E-mail: office@dcsplus.net/sales@dcsplus.net